Projecten

Projecten

Kusters is een nieuwe naam, maar als we ergens trots op zijn, is het onze ervaring. Al jaren zijn we met diverse bedrijven actief in het hele land, leren we van ervaringen, groeien we onafhankelijk van elkaar. Op het gebied van gevelisolatie zijn we zelfs de grootste verwerker van het land! De aanpak waar wij succes mee boeken, hebben we nu verenigd. Samen doen we het nog een stuk beter, is onze overtuiging.

Wij weten waar we het over hebben als het gaat over de energetische transitie. Energieneutrale oplossingen, voor ons zijn ze vanzelfsprekend. We hoorden het laatst nog een deskundige roepen: isoleren, isoleren, isoleren en dan pas de overige maatregelen nemen; de drie belangrijkste woorden als duurzaam wonen de ambitie is. Dat is voor ons niet nieuw. Maar de manier waarop, dát is onderscheidend. Onze opdrachtgevers profiteren van de jarenlange ervaring.

tevreden bewoners

“Wij maken het verschil”

Laatst nog, hadden we een grote renovatie in Oosterhout. Honderden gezinnen hebben we op twee informatieavonden bijgepraat. Na zo’n plenaire sessie zijn er altijd nog vragen en onduidelijkheden, misschien wat zorgen hier en daar. We zijn naar de woningen toegegaan en hebben één op één alles toegelicht. Je komt dan de meest uiteenlopende vragen tegen. Van veiligheidskwesties en planning, tot de zorg om huisdieren en een aangebouwd schuurtje in de tuin. Alleen als je er naartoe gaat, kom je er samen goed uit. Met die aandacht maken we het verschil.

Onze ervaringen