Samen ontwikkelen - bostorens Eindhoven

Samen ontwikkelen

Aan de tekentafel voelen we ons thuis. Wij werken samen ontwikkelaars aan mooie, duurzame, praktische en financieel haalbare projecten. Van plan tot oplevering, van materialisatie tot installatie. Resultaat? Projecten waar we trots op zijn, van hoge kwaliteit, opgeleverd binnen budget en planning.

Werken in een bouwteam voor optimaal eindresultaat

Wij werken graag in een bouwteam. Bij het werken in een bouwteam onderzoeken de architect, ontwikkelaar en aannemer samen de verschillende mogelijkheden binnen het ontwerp. Van gevelbekleding tot installatie. We trekken op als partners, waarbij ieder haar eigen expertise en ervaring inbrengt. Zo worden de kennis en kwaliteiten van iedere partij optimaal benut. Het is een manier van samenwerken die perfect bij de Kusters aanpak past. Waarom? Je komt hierdoor tot een optimale prijs/kwaliteit verhouding en voorkomt fouten. De extra tijd en aandacht besteed aan de voorbereiding, zorgt voor een beter eindresultaat.

Samen ontwikkelen
Project Bostorens Eindhoven - samenwerken bouwteam

Project Bostorens - Eindhoven

Project Bostorens in Eindhoven is een voorbeeld van zo'n project waarbij we in een bouwteam samenwerkten. Samen met de ontwikkelaar en architect is een bijzonder, maar ook realistisch en haalbaar ontwerp tot stand gekomen. Vijf luxe woningen in een groene setting. Locatie: het Eindhovense stadsdeel Meerhoven. Lees meer over dit project >>