Alles onder één dak

Alles onder één dak

Bij ons vind je alle bouwspecialismen onder één dak! Stuk voor stuk eigen bedrijven: bouw, toelevering én afbouw. Onze samenwerking gaat nog veel verder dan de bekende ketensamenwerking. Wij zijn verticaal geïntegreerd. Wij horen echt bij elkaar. Dé manier om inefficiënties in het bouwproces weg te nemen. Daar profiteren onze opdrachtgevers van! 

Door alle bouwspecialismen onder één dak aan te bieden werken we efficiënt en met kortere doorlooptijd. Deze verticale integratie zorgt voor een financieel absoluut aantrekkelijk plaatje. Wij stapelen geen marge op marge. Het werken met eigen bedrijven zorgt ook voor hogere kwaliteit. Kusters Bouw biedt zijn opdrachtgevers kwaliteitsgarantie. Kortom: de beste kwaliteit, tegen de laagste kosten, in de kortste tijd.

Door bij ieder project samen te werken met dezelfde bedrijven, kennen we elkaar door en door. Dat bespaart de nodige kosten ten opzichte van traditionele structuren met steeds wisselende (onder- en onderonder-) aannemers en de sores die hierbij komt kijken. We zijn voortdurend bezig met het stroomlijnen van processen. Zodat we de best mogelijke prijs/prestatie kunnen realiseren. Zo halen opdrachtgevers en de gebruikers het meest uit onze samenwerking!

Dit is kusters.
Samen bouwen.

Wij horen écht bij elkaar. Kennen elkaar door en door. Bouw, toelevering en afbouw. Stuk voor stuk eigen bedrijven. Voortdurend bezig met het stroomlijnen van processen en het realiseren van de best mogelijke prijs/prestatie voor onze opdrachtgevers. Zo profiteren zij maximaal van onze samenwerking!