Klanten aan het woord

Klanten aan het woord

Samen bouwen. Dat is wat wij het liefste doen, iedere dag. En dat nemen we heel letterlijk.  Onze klanten zijn hierin natuurlijk de ervaringsdeskundigen. We laten hen daarom het liefst zelf vertellen over hoe zij de samenwerking hebben ervaren. Aan het woord komen Henri Poel, managing director van projectontwikkelaar Multiprop en Judith Timmer verantwoordelijk voor de bouw en ontwikkeling van vakantiewoningen bij EuroParcs.

Henri Poel - Managing director Multiprop

"Kusters Bouw heeft als hoofdaannemer de herbestemming van schoolgebouw naar 8 gasloze en Plus-op-de-meter woningen aan de Duurstedelaan in Utrecht naar tevredenheid uitgevoerd. Ze waren verantwoordelijk zowel de transformatie van het bestaande schoolgebouw als de realisatie van de aanbouw waarmee 8 duurzame PLUS-op-de-meter woningen zijn gerealiseerd.

Het project is een voorbeeld voor het duurzaam transformeren van bestaand vastgoed met een GPR-score van 9.2 voor de thema’s energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Kusters bouw heeft als hoofdaannemer invulling gegeven aan de voorwaarden zoals in de GPR gesteld."

www.multiprop.nl

>> Bekijk het project herbestemming voormalige Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven.

Herbestemmen voormalige Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven iov Multiprop
Klant aan het woord: Judith Timmer - Europarcs

Judith Timmer - EuroParcs

'We werken veel samen met Kusters Bouw. Ze behoren tot een select groepje aannemers waarmee we graag zakendoen. We weten wat we aan elkaar hebben. Dat is waar het om gaat: een relatie opbouwen en van elkaar op aan kunnen. Het heeft allemaal te maken met vertrouwen en de kwaliteit van het werk dat wordt geleverd. Wat heel fijn is: Kusters Bouw doet veel meer voor ons dan alleen de daadwerkelijke uitvoering. Ze stellen ook kritische vragen. De vergunning voor het project in Kampen was al rond. Zij deelden hun twijfels over de brandoverslag met ons en zochten het vervolgens ook helemaal uit. Dat is heel fijn, die deskundigheid.’

www.europarcs.nl

>> Lees verder over hoe we bij EuroParcs samenwerken in een bouwteam