Over Kusters Bouw

Over ons

Samen bouwen. Dat is wat wij het liefste doen, iedere dag. En dat nemen we heel letterlijk. Kusters is als aannemer onderdeel van een groep van bedrijven die actief zijn in de afbouw en toeleveranciers van bouwmaterialen, hout, deuren, kozijnen, tegels, keukens en sanitair. Ruim 100 fte sterk, met een jaaromzet van meer dan 40 miljoen Euro. Samen helpen we onze opdrachtgevers bij het snel en efficiënt realiseren van hun bouwprojecten.

 

Door onze goed gestructureerde samenwerking werken we snel en concurrerend. Met als basis een aantrekkelijk en realistisch plan. De uitvoering doen we compleet in eigen beheer, waardoor de werkzaamheden optimaal op elkaar zijn afgestemd en de kans op fouten vele malen kleiner is. En doordat je bij ons alle specialismen onder één dak vindt, kunnen we de planning beter garanderen. Zo maken wij het verschil en zijn we efficiënter en kostenbesparend.

Meedenken van ontwerp tot oplevering

Wij hebben alle deskundigheid en ervaring in huis om een constructieve bijdrage te leveren aan een optimaal ontwerp. Van ontwerp tot oplevering en van materialisatie tot installatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, renoveren of herbestemmen. Wij denken mee tijdens de planvorming en kennen de theorie en praktijk. Van het wijzigen van het bestemmingsplan tot het storten van een kelderwand. Wij zijn deskundig en eerlijk, met alle aandacht voor het eindproduct.

Projectontwikkelaars zitten graag met ons aan de tekentafel. We zetten onze kennis en ervaring in bij de ontwikkeling van projecten. Dat doen we altijd met een scherpe blik op de bouwpraktijk. Resultaat? Een haalbaar, aantrekkelijk en realistisch project.

Ontwerpfasen en samenwerking projectontwikkelaars
Concurrerend en transparant

concurrerend en transparant: geen marge op marge

In onze bouwkundige begroting wordt de winst van samenwerken nog eens extra duidelijk. Wij stapelen geen marge op marge. Door goede gestructureerde samenwerking zorgen wij voor een financieel absoluut aantrekkelijk en realistisch beeld. Resultaat: een open begroting met een concurrerende prijs.

  Gegarandeerde kwaliteit

  We werken graag in een bouwteam. Dit zorgt voor de beste prijs- kwaliteitsverhouding. De bouw hebben we helemaal zelf in de hand. Hiermee garanderen we dat het goed gebeurt. 

  De aandacht ligt op het eindproduct. Onze mensen kijken naar details, zijn kritisch en voelen zich verantwoordelijk. Wij gaan voor kwaliteit.

  Coördinatie en planning

  Wij zijn goed in het lastigste deel van de bouw. Dat is tijdens de afbouw, als er veel handen aan te pas komen en duidelijke coördinatie nodig is. Iedereen roept: ‘wij houden ons aan de planning’. Wij doen het écht! Doordat we de uitvoering compleet in eigen beheer doen, zijn de werkzaamheden optimaal op elkaar afgestemd.

  We beheren het hele bouwproces. Bouw, toelevering én afbouw. Ruim 100 fte sterk. Projecten worden van A tot Z geregeld door eigen collega's. En de lijnen zijn kort. Onze klanten en medewerkers hebben één aanspreekpunt. Dat is onze uitvoerder. Die zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

  Kusters Bouw coördinatie en planning

  DIT IS KUSTERS - SAMEN BOUWEN.