EUROPARCS RESORT DE IJSSEL EILANDEN

Op de grens van Overijssel en Flevoland bouwen we aan het nieuwe EuroParcs Resort De IJssel Eilanden. Het park ligt op een prachtige locatie aan het Reevemeer in Kampen. We werken aan zes blokken die bestaan uit 53 appartementen en woningen. De gebouwen worden voorzien van een riante galerij, die de bewoners een weids uitzicht geeft over het water en de landelijke omgeving. Daarnaast bouwen we aan twee groepswoningen.


WONINGTYPE DE SCHEEPSWERF

Beschutting en toch een wijds uitzicht daar staat dit type woning, omgedoopt tot type De Scheepswerf, voor. Met veel privacy onder de balustrade en het vrijheidsgevoel wanneer je vanaf het balkon over het water uitkijkt. Met de puntgevel, het opgaand metselwerk in verschillende kleuren, de bijzondere gevelafwerking met planken, is dit zeker geen standaard vakantiewoning.

“ EuroParcs De IJssel Eilanden ” EuroParcs De IJssel Eilanden

DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG WOONPLEZIER

De woningen voldoen aan het bouwbesluit en de BENG-regelgeving. Ze zijn goed geïsoleerd, voorzien van een warmtepomp, WTW-installatie (warmteterugwinning), tochtdicht en PV-panelen. Goed voor tientallen duurzaam, energiezuinig woon- en vakantieplezier op een heerlijke plek.

 


Delen