Warmtebeelden
4 september 2018
Warmtebeelden

Twijfel over isolatie? Een gratis warmtescan van Kusters geeft duidelijkheid

Overweegt je woningbouwcorporatie het isoleren van woningen uit de vastgoedportefeuille, maar zijn er twijfels over het rendement en nut? Een warmtescan kan die twijfels wegnemen. Vraag er gratis een aan namens jouw corporatie!

Hoe werkt een warmtescan?

Een warmtescan is een eenvoudige manier om isolatiegebreken en vochtophopingen zichtbaar te maken. Met een geavanceerde infraroodcamera brengen we je project in beeld. De beelden maken direct duidelijk waar - en waarom - warmteverlies of condensvorming optreedt. Zonder hak- en breekwerk dus.

Wat krijg ik?

Een warmtescan levert veel informatie op. Die bieden we je aan in de vorm van een rapport, dat een aantal vragen beantwoordt. Zoals:

  • Zit de spouwmuurisolatie nog wel op zijn plaats?
  • Zijn er geen koudebruggen?
  • Is de afdichting van de kozijnen voldoende?

Gratis scan

De rapportage laat zien waar je bij kunt sturen. Vaak verdient een warmtescan - die gemiddeld tussen de 100 en 200 euro kost - zich terug. Laat je ons een warmtescan van jouw project doen, dan valt er helemaal niets terug te verdienen, want we doen het gratis voor je. Geen verplichtingen, kleine letters of verborgen adders. Met deze service dragen we ons steentje bij aan een duurzamere wereld en meer wooncomfort voor je huurders of patiënten.

Is een warmtescan interessant voor het vastgoed dat jouw corporatie in beheer heeft? Neem dan contact met ons op en we komen snel langs.


Delen