Kusters bouwt vakantiewoningen Europarcs De Achterhoek Lochem
29 mei 2020
Kusters bouwt vakantiewoningen Europarcs De Achterhoek Lochem

Bouwen onder hoogspanning in Lochem

Nu Nederland dit jaar massaal vakantie viert in eigen land, is het zaak voor vakantieparken om hun aanbod zo snel mogelijk op orde te hebben. Dat geldt ook voor Europarcs Resort De Achterhoek in Lochem. Wij zorgen ervoor dat hun nieuwe luxe vakantiewoningen snel in de verhuur kunnen!

 

Snel bouwen met zo min mogelijk overlast

In de recreatiesector draait het om snelheid. Dat snappen we bij Kusters. Iedere dag dat een vakantiewoning niet in de verhuur kan is er één teveel. Onze korte bouwtijd, was dan ook één van de redenen waarom EuroParcs koos voor Kusters. En als we iets beloven dan maken we dat ook waar! Uiteraard met zo min mogelijk overlast voor de gasten van het resort.

 

Het oog wil ook wat

De woningen voldoen aan alle regels van het bouwbesluit. Het zijn volwaardige woningen, traditioneel en degelijk gebouwd. En wel zo handig: na oplevering kunnen ze meteen in de verhuur want de vakantiewoningen zijn compleet afgewerkt met een tegelvloer, keuken, afgewerkte wanden en een badkamer. De buitenzijde is voorzien van buitengevelstuc en een plint en een schoorsteen van donker metselwerk. Een fraai geheel. Want het oog wil natuurlijk ook wat!

 

Tijd voor pannenbier!

Het was een uitdaging om alle bouwmaterialen op tijd geleverd te krijgen. Maar alles verloopt volgens planning. Aanstaande vrijdag gaan de pannen erop. En in de bouw betekent dat: tijd voor pannenbier!


Delen