Ons verhaal

Kusters. Dat staat voor wonen op z’n best.

Kusters werkt intensief samen met een groep van zes bedrijven die actief zijn in de afbouw. Gezamenlijk helpen we corporaties om hun duurzaamheidsopdracht uit te voeren.

We hebben als onderaannemers jarenlange ervaring op het gebied van renoveren en verduurzamen van woningen. We hebben allemaal als onderaannemer gezien wat er zoal fout kan gaan tijdens een renovatie, met name in het proces. En dat willen we anders doen. Beter vooral. 

“haalbaar, financieel aantrekkelijk en realistisch”

En dat is niet alles. Door goed gestructureerde samenwerking zorgen wij voor een financieel absoluut aantrekkelijk en realistisch plan. We doen de uitvoering compleet in eigen beheer, waardoor de werkzaamheden optimaal op elkaar zijn afgestemd. In elk van onze specialismen behoren we tot de top van Nederland. En door die specialismen onder één dak aan te bieden, maken wij het verschil en zijn we efficiënter en daardoor kostenbesparend.

Natuurlijk zorgt renoveren van woningen voor overlast, maar door goede afstemming met bewoners beperken we overlast tot een minimum. Met één aanspreekpunt, zowel voor de corporatie als voor de bewoners. Zo weten bewoners precies waar ze aan toe zijn. Vooraf, tijdens én na afloop van het hele traject.

Gevelisolatie door Kusters
Tevreden bewoners

“Een leefbare wijk, daar gaan wij voor”

Duurzaam bouwen gaat voor ons verder dan isoleren, renoveren en energie opwekken. Duurzaam gaat ook over het realiseren van een wijk waarin het goed is om te wonen. Om een voorbeeld te geven: we hebben gezien dat veel bewoners moeite hebben met ingrijpende renovatieprocessen. Vaak zijn er kleine aanbouwtjes, volières, hondenhokken en rommelzolders waardoor mensen met enige zorg zo’n proces ingaan. Wij zorgen ervoor dat ze zich niet langer druk maken. Wij stellen iemand beschikbaar die het gewoon goed met bewoners regelt. Altijd.

  Blije bewoners… en een vastgoedportefeuille die toekomstbestendig is, daar gaan wij voor. Volledig energieneutraal wonen is het doel, maar als enkel labelverbetering tot de mogelijkheden behoort, dan is dát wat we doen. Met de optie om later de volgende stap te maken. Duurzaam investeren in huizen en in elkaar loont!

  Waarom Kusters?

  • We hebben alle energetische specialismen in huis
  • Wij werken kostenbesparend
  • Wij regelen alles voor u
  • Wij communiceren duidelijk: vooraf, tijdens en na de oplevering

  Dit is Kusters. Wonen op z’n best.