Ons verhaal

ONS VERHAAL

Kusters werkt intensief samen met een groep van zes bedrijven die actief zijn in de afbouw. Gezamenlijk helpen we opdrachtgevers om duurzaam hun transformatieplannen te realiseren.

We hebben als onderaannemers jarenlange ervaring op het gebied van het duurzaam transformeren van vastgoed. We hebben allemaal als onderaannemer gezien wat er zoal fout kan gaan tijdens een transformatie, met name in het proces. Dat willen we anders doen. Beter vooral. 

“haalbaar, financieel aantrekkelijk en realistisch”

En dat is niet alles. Door goed gestructureerde samenwerking zorgen wij voor een financieel absoluut aantrekkelijk en realistisch plan. We doen de uitvoering compleet in eigen beheer, waardoor de werkzaamheden optimaal op elkaar zijn afgestemd. In elk van onze specialismen behoren we tot de top van Nederland. En door die specialismen onder één dak aan te bieden, maken wij het verschil en zijn we efficiënter en daardoor kostenbesparend.

Natuurlijk zorgt een transformatie of renovatie, net zoals elke andere bouwvorm, voor overlast, maar door goede afstemming met eventuele bewoners beperken we overlast tot een minimum. Met één aanspreekpunt, zowel voor de opdrachtgever als voor de bewoners. Zo weten bewoners precies waar ze aan toe zijn. Vooraf, tijdens én na afloop van het hele traject.

Gevelisolatie door Kusters
Tevreden bewoners

“Een leefbare wijk, daar gaan wij voor”

Duurzaam transformeren gaat voor ons verder dan isoleren, renoveren en energie opwekken. Duurzaam gaat ook over het realiseren van een wijk of gebouw waarin het goed is om te wonen. Zorg voor de omgeving, maar ook voor de mensen die bij een project betrokken zijn.

  Blije bewoners… en een vastgoedportefeuille die toekomstbestendig is, daar gaan wij voor. Volledig energieneutraal wonen is het doel, maar als enkel labelverbetering tot de mogelijkheden behoort, dan is dát wat we doen. Met de optie om later de volgende stap te maken. Duurzaam investeren in huizen en in elkaar loont!

  Waarom Kusters?

  • We hebben alle energetische specialismen in huis
  • Wij werken kostenbesparend
  • Wij regelen alles voor u
  • Wij communiceren duidelijk: vooraf, tijdens en na de oplevering

  DIT IS KUSTERS. Wonen op z'n best.