Kusters ontvangt nieuwe opdracht bouw vakantiewoningen Europarcs
2 september 2020
Kusters ontvangt nieuwe opdracht bouw vakantiewoningen Europarcs

Nieuwe opdracht: bouw extra vakantiewoningen Europarcs

Voor de zomer bouwden we in hoog tempo vijf luxe vakantiewoningen in Europarcs resort De Achterhoek in Lochem. Volgens de parkmanager behoren deze tot de betere huizen op het park. Daar moesten er meer van gebouwd worden! Onlangs kregen we de opdracht voor de bouw van acht extra woningen.

Vakantieparken kiezen voor Kusters

Vakantieparken kiezen voor Kusters vanwege onze inmiddels ruime ervaring, korte bouwtijd en scherpe prijs. Wij kunnen de bouw snel realiseren met zo min mogelijk overlast voor de gasten van het vakantiepark. Wij beloven dat de dagelijkse gang van zaken kan gewoon doorgaan tijdens onze renovatie of nieuwbouw werkzaamheden op de parken.

Traditioneel en degelijk gebouwde vakantiewoningen

De woningen voldoen aan alle regels van het bouwbesluit. Het zijn volwaardige woningen, traditioneel en degelijk gebouwd. Na oplevering kunnen ze meteen in de verhuur want de vakantiewoningen zijn compleet afgewerkt met een tegelvloer, keuken, afgewerkte wanden en een badkamer. Het oog wil natuurlijk ook wat! De buitenzijde wordt voorzien van buitengevelstuc en een schoorsteen van donker metselwerk. Wat zorgt voor een extra fraai aangezicht.

* Links op de foto het type vakantiewoning dat door Kusters is gebouwd. Foto © Europarcs


Delen