Erik Ophorst
18 mei 2018
Erik Ophorst

Even voorstellen: onze nieuwe bedrijfsleider Erik Ophorst

Goed nieuws voor Kusters: ons bedrijf heeft versterking gekregen. Vanaf 1 mei 2018 is Erik Ophorst aan boord van ons bedrijf. Als bedrijfsleider gaat hij met ons team verder bouwen aan mooie projecten en een duurzame toekomst.

 

Erik werkt al ruim 25 jaar in de bouwwereld. Dat deed hij bij een klein aantal verschillende Brabantse bouwbedrijven. Zijn loopbaan kent een mooie en logische opbouw. “Ik ben begonnen als calculator. In de jaren daarna ben ik werkvoorbereider, uitvoerder en projectleider geweest. In die verschillende rollen heb ik veel facetten van de bouw gezien en een brede basis opgebouwd.”

 

Uitdagingen

Binnen Kusters’ moederbedrijf, Van den Heuvel Afbouwgroep, is Erik geen onbekende. Sinds vijf jaar fungeert hij daar als bedrijfsleider - een functie die hij blijft combineren met zijn nieuwe baan. Wegens de positieve ontwikkeling die Kusters doormaakt, ontstond er een vacature die dus door Erik is ingevuld. Hij ziet volop uitdagingen: “Het helpen van corporaties bij het uitvoeren van hun duurzaamheidsopdracht is de kerntaak van Kusters en ik kijk ernaar uit om daar mijn bijdrage aan te leveren.”


Delen