Kusters PV en PVT panelen dak
18 juli 2019
Kusters PV en PVT panelen dak

EERSTE KIJKDAG PROJECT PLUS-OP-DE-METER WONINGEN IN UTRECHT

Voor onze opdrachtgever Multiprop transformeren we een oud schoolgebouw in de Utrechtse wijk Hoograven naar acht Plus-Op-De-Meter woningen. Het gaat voortvarend. De bouw verloopt volgens planning. Vandaag mogen de toekomstige bewoners voor het eerst hun nieuwe woning komen bewonderen.
 

voortgang van de bouw

Kusters is als bouwkundig aannemer op dit moment druk bezig aan zowel de binnenkant als de buitenkant van het pand. Aan de binnenzijde worden de Metal Studwanden en voorzetwanden geplaatst en is begonnen met het stucwerk. De installateurs zijn het leidingwerk aan het aanleggen. De schilders zijn bezig met het schilderwerk en de aanbouwen worden gemetseld. Maar dat is nog niet alles!


PV en PVT panelen

De gerenoveerde daken van alle acht appartementen zijn inmiddels voorzien van PV en PVT panelen. Deze panelen leveren energie voor de verwarming, warm tapwater en elektriciteit. De warmtepompen worden in de kelders geïnstalleerd om geluidsoverlast te voorkomen.
 

Eerste kijkdag

De toekomstige bewoners zijn natuurlijk erg benieuwd hoe de bouw van hun woning vordert. Wij doen er alles aan om de bouwplaats zo veilig mogelijk te maken. Toch blijven er risico’s verbonden aan het betreden ervan. Daarom is de bouwplaats alleen toegankelijk voor bezoek tijdens de speciale kijkmomenten, zoals vandaag. Op die manier worden de kopers bij de bouw van hun woning betrokken.


Delen