Ons verhaal

WAAROM KUSTERS?

alle energetische specialismen in huis

Onze medewerkers werken al jaren samen en we kunnen op ze bouwen. Het zijn bevlogen vakmensen, deskundige doeners die met veel passie en enthousiasme duurzaam transformeren en renoveren. Op onze projecten heeft de opdrachtgever en de bewoner altijd één vast aanspreekpunt. Wij gaan voor efficiëntie, effectiviteit, korte lijnen en het voortdurend delen van kennis en ervaring.

Wij hebben alle energetische specialismen in huis
Wij werken kostenbesparend

Wij werken kostenbesparend

Alle deskundigen onder één dak, snel en effectief werken: het betekent een kostenbesparing ten opzichte van traditionele structuren met diverse (onder)aannemers en alle sores die daarbij komt kijken. Een opdrachtgever betaalt minder voor transformatieprojecten en krijgt daar een vastgoedportefeuille voor terug die toekomstbestendig is en is gestegen in waarde. Wat bewoners merken van onze werkwijze? Wacht maar tot de eerste energierekening op de deurmat valt…

Wij regelen het voor u

Prettig en professioneel samenwerken, dat is ons streven, iedere dag. We nemen het hele proces op ons, van planvorming tot de communicatie met bewoners. Complete ontzorging dus, en dat gaat ver. Wij staan naast de bewoner en regelen dat alles in orde komt komt. Persoonlijk handelen hebben we hoog in ons vaandel. Een vast contactpersoon gaat wanneer gewenst persoonlijk met bewoners in gesprek op een door hen gekozen moment.

Wij communiceren duidelijk

Hoe lang duurt het? Wie is er betrokken bij het werk? Hoe laat begint de bouw? Wat kost het? Wie met Kusters werkt, weet altijd wat we van elkaar mogen verwachten. Voor, tijdens en na is er duidelijkheid, altijd. De opdrachtgever én bewoners weten waar ze terecht kunnen, waar ze aan toe zijn. We betrekken belanghebbenden bij het proces, in een zo vroeg mogelijk stadium, en sluiten graag af met een gezamenlijke toost. Succes mag gevierd worden.