Bewoners en buurten

Bewoners en buurten

Niets zo belangrijk als een leefbare woonomgeving. Iedereen is daarbij gebaat; elk huishouden en de hele samenleving in een grotere context. We dragen allemaal bij aan leefbaarheid, ieder op zijn eigen niveau.

“socialer, gezelliger, opgeruimder”

Ook Kusters levert zijn bijdrage. Door woningen, straten en wijken weer netjes en veilig te maken. Het is echt zo: door esthetische en technische inspanningen te leveren, maken we samen de buurt socialer, gezelliger, opgeruimder. En dat is belangrijk, voor allemaal.

Bewoners en buurten

Prettig wonen

We kennen het allemaal. Zo’n achtertuin waar ooit een plastic zak lag, en toen waren het er twee, en voor we het wisten keken we boven door het raam en zagen we elders in de straat een enorme troep in de tuin. En ze hebben een aanzuigende werking: als één schaap over de dam is, volgen er meer.

Kusters brengt graag een beweging op gang. Niet alleen aan de voorkant moet een straat er aantrekkelijk uitzien, ook achter zijn we voortdurend aan het opwaarderen. Zo zorgen we er samen voor dat mensen prettig kunnen wonen. Met duurzame maatregelen. Een comfortabel binnenklimaat. Goede materialen. Isolatie van topniveau. En een nieuwe energierekening die een glimlach op het gezicht brengt.